Spotkaliśmy się w Restauracji Wasabi !
klubowicze – klubowiczom
Na kolejnym spotkaniu z cyklu klubowicze klubowiczom spotkaliśmy się w restauracji Wasabi. Restauracja mieści się w zaprojektowanym przez światowej sławy architekta gmachu Metropolitan przy placu Piłsudskiego a od niedawna jest naszym członkiem klubu. Wasabi to piekielnie ostry zielony japoński chrzan, nieodłączny dodatek do sushi. Sushi to ich specjalność!
Spotkania z tego cyklu mają już swoje utrwalone tradycją zasady. Był więc wywiad na żywo przeprowadzony przez Izabelę Jarską z magazynu przedsiębiorecy@eu z właścicielką restauracji, Małgorzatą Ueyama, która opowiedziała skąd wzięła się u niej fascynacja Japonią i skąd wziął się pomysł na japońską restaurację, bo nie ma nic bardziej japońskiego niż sushi. Choć to sushi, które jemy w Europie czy Stanach, nieco się od tego japońskiego różni. Nie zabrakło też, bo to też już ustalona tradycja, tortu i wina. I oczywiście sushi, było naprawdę pyszne! Oraz czasu na rozmowy w klubowym gronie, bo to, aby się lepiej poznać, to przecież cel wszystkich organizowanych w ramach tego cyklu spotkań…
Klubowicze klubowiczom to cykl spotkań, których celem jest to, byśmy się lepiej poznali. Ich gospodarzami są sami członkowie klubu, którzy zapraszają nas do siebie, by pokazać swoją firmę, co robią, pochwalić się swoimi sukcesami i opowiedzieć, jakie mają plany na przyszłość. Chcemy, aby stałym punktem programu tych spotkań był wywiad na żywo z gospodarzami, pozostawiając zupełną swobodę, co do pozostałych jego punktów i przygotowanych atrakcji. Oczywiście będzie relacja na stronie i w naszym magazynie!