Październikowa kawa z ekspertem: SPRZEDAŻ
i śniadanie w restauracji Florian Ogień czy Woda
Na pierwsze po wakacjach śniadanie i spotkanie z cyklu poranna kawa z ekspertem zaprosiliśmy do noszącej podwójną nazwę Restauracji Florian Ogień czy Woda. Zanim spróbowaliśmy przygotowanego tam pysznego śniadania, z naszymi ekspertami (tym razem było ich trzech) zajęliśmy się sprzedażą. Wyzwaniem, z którym musi zmierzyć się każdy prowadzący biznes.
Sprzedaż kluczem do sukcesu
O umiejętności autoprezentacji, magii naszych słów, mowie naszego ciała oraz związku pomiędzy charyzmą i sukcesem w biznesie opowiedziała nam trener Sylwia Lehner z Good Sales. Odwołując się nie tylko do swojej wiedzy i doświadczeń jako trenera, ale i praktycznych.
Ile zarabiasz, kiedy twój Klient kupuje gdzie indziej
Na to zaskakujące pytanie, udowadniając nam, że to jednak możliwe, odpowiedzieli nam Marta Stacewicz Paixao, strateg komunikacji oraz Marek Zarzycki, ekspert ds. programów wsparcia sprzedaży z InfoSeZAMA. I co ważniejsze, pokazując, jak to działa w praktyce.
A na koniec zaprosiliśmy na przygotowane dla nas przez restaurację śniadanie (było pyszne!) i ciąg dalszy rozmów, już w kuluarach. Bo temat był daleki do wyczerpania…
Obok w galerii zamieściliśmy krótki fotoreportaż ze spotkania, a zdjęcia w dużym formacie można pobrać tutaj.
pobierz prezentację w pdf