administrator

  Już za nami...

więcej


Organizujemy je dwa razy do roku, aby dać wszystkim naszym członkom okazję do krótkiego przedstawienia swoich firm oraz ich potrzeb. A potem jest jeszcze czas na indywidualne rozmowy. Tak, jak poprzednio spotkaliśmy się u członka premium naszego klubu, w restauracji Warsu przy Dworcu Zachodnim. Zebranych przywitała założycielka naszego klubu, prezes Barbara Jończyk. Wcześniej jednak miały miejsce dwa ekstra punkty programu. Krótka prezentacja najnowszego, bardzo udanego wydania naszego magazynu przedsiębiorcy@eu, w czym duży udział mają też klubowicze zamieszczający w nim swoje artykuły. Jest on już dostępny w punktach sprzedaży Empik, Inmedio oraz Relay, ale członkowie klubu otrzymują go oczywiście za darmo. Drugi ekstra punkt programu to krótki film z naszego klubowego wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego do egipskiej Hurgady, gdzie z Robertem Oskwarkiem uczyliśmy się nie narzekać. W październiku (jest już ustalony termin, od 7 do 14) powtórka, tym razem wybieramy się do Turcji. Warto już teraz zarezerwować sobie miejsce, bo nie będzie ich wiele, ci co byli chcą wybrać się znowu! Organizujemy też jeszcze jeden klubowy wyjazd, już w maju, do Maroko (tu również znamy już termin, od 22 do 26). Więcej szczegółów wkrótce!

 

Kojarzenie ofert gospodarczych w Warsie

 

A potem przeszedł czas na główny punkt programu, prezentację firm. Ważne, bo to miara tego, jak te spotkania są potrzebne, że frekwencja jak zawsze dopisała. Każdy z uczestników miał trzy minuty. Niewiele? Jeśli się dobrze przygotujemy, to dość i większość ten egzamin zdała celująco. Zmieniliśmy jedno, zamiast losować kolejność, poprosiliśmy by zabierać głos po kolei, według miejsc i to się świetnie sprawdziło i przy tym już zostaniemy. Ekstra prezentację przygotowało Casino Vodka, ich fenomenalnych trzech wódek można było spróbować podczas koktajlu. A ciąg dalszy był już podczas koktajlu, który przygotowała dla nas restauracja, odważnie i z jak najlepszym dla smaku skutkiem eksperymentując przy przystawkach (najbardziej zaskakujący był dodatek surowego imbiru), nie zabrakło też słodyczy. Było też mołdawskie czerwone wino od Taraklii. Następne kojarzenie ofert urządzimy na jesieni, a może wcześniej, bo pojawiły się głosy, by urządzać je częściej!

 

Zdjęcia w dużej rozdzielczości można obejrzeć tutaj.

 

 

 


Magazyn przedsiębiorcy
galeria zdjęć