Wielkie Otwarcie Restauracji AVANGARDA!
Mieszcząca się w Warszawskim Domu Technika restauracja AVANGARDA ma już od jakiegoś czasie nowych prowadzących i już działa, ale zabrakło uroczystego otwarcia. Tak oczywiście być nie może i dlatego nowi gospodarze, Jacek i Anna Czauderna zaprosili na nie. To doświadczeni restauratorzy, Jacek Czauderna jest właścicielem sieci restauracji The Legendary Jacks Bar & Restaurant i twórcą tej marki. Jest też, co warto dodać prezesem zarządu prężnie działającej Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej. Wśród zaproszonych gości nie zabrakło członków Klubu Integracji Europejskiej, klubu biznesu, do którego przystąpili niedawno jego nowi gospodarze, a jednym z członków jest też Warszawski Dom Technika. Wśród obecnych była tez Barbara Jończyk, prezes naszego klubu i redaktor naczelna magazynu przedsiębiorcy@eu.
Restauracja AVANGARDA Warszawa – i to się nie zmienia – specjalizować się będzie dalej w polskiej kuchni. Zgodnie z nazwą w awangardowym wydaniu. Odwiedzić ich możemy zawsze, bez żadnej okazji, ale możemy tez u nich zorganizować u nich spotkanie biznesowe, jak i uroczystość rodzinną. Zapewniają też catering na organizowane w Warszawskim Domu Technika wydarzenia. Przeszło stuletni gmach, zbudowany dzięki składkom samych zainteresowanych pełni niezmiennie tę sama rolę ma tego samego gospodarza, co w Polsce nie zdarza się często. Największe reprezentacyjne sale mieszczą się dopiero na drugim piętrze, ale tak wtedy budowano, by uniknąć wstawiania wewnątrz słupów. Wspominam o tym w relacji, bo zaproszono nas i tam, by je obejrzeć. Obie w pełni wyposażone, w większej, ze sceną, zmieści się w zależności od aranżacji nawet i czterysta osób, w mniejszej dwieście. Można tez w większej zorganizować spotkanie lub występy, a w mniejszej catering. Również na dole, w restauracji, jest kilka sal, które można wynajmować na spotkania też osobno.
Uroczyste otwarcie restauracji było okazją do prezentacji gospodarzy i nowej ekipy, był poczęstunek, a potem wszystkich zaproszono na parkiet. Zabawa trwała do późna! I już teraz zachęcamy, by ich odwiedzać i by organizować tam spotkania firmowe. A także studniówki, bo to ten czas! My na pewno tam wpadniemy.
Zapraszamy też do obejrzenia zdjęć w galerii z otwarcia i na stronę restauracji: www.restauracja-avangarda-warszawa.pl
Zdjęcia wykonał nasz klubowicz, Krzysztof Pindara-Brzeziński oraz Rafał Korzeniewski (ostatnich dwanaście).